-->
Pregledavanje clanaka u kategoriji "VESTI"

Kako organizovati proslavu?

Sep 1, 2016   //   objavio Zoran

14102504_1059145314163198_97530001243885065_nOrganizacija proslave, bilo da je u pitanju korporativna ili privatna zabava, spada u stresne i teške poslove ukoliko niste profesionalac u tome.

Kada planiramo zabavu, proslavu, venčanje…krećemo od odabira ljudi i pozivanja ljudi, izrade i slanja pozivnica, brendiranja prostora, dekorisanja prostora, odabira i obezbeđivanja muzičke opreme i angažovanja muzike, obezbeđivanja hrane i pića koji predstavljaju neizostavni deo svake proslave i kada sve obezbedimo, proslava počne, umesto da se dobro zabavimo, vodimo računa da sve bude pod kontrolom i da ništa ne fali.

Zašto to raditi? Zašto ne uživati?

Just catering & events je uigrani tim koji će o14100295_1059145767496486_7034132919834793595_nrganizovati i obezbediti sve što je potrebno da bi Vaša proslava ostala dugo u sećanju vaših gostiju, a Vi ćete moći potpuno da se opustite jer znate da profesionalci obavljaju posao koji bi Vas zaista umorio.

Do sada je Just catering & events uspešno organizovao više stotina zabava, kako privatnih tako i poslovnih.

O tome koliko smo uspešni u organizaciji poslovnih proslava, govore naši klijenti sa kojima sarađujemo dugi niz godina. Tu se nalaze kako velike Multinacionalne kompanije, tako i domaća mala, srednja i velika preduzeća. Kompanije koje su nama poklonile poverenje, možete pogledati putem linka http://www.cateringsimply.com/reference/

Osim poslovnih proslava Just catering & events tim takođe organizuje i sve vrste privatnih proslava.

Vančanja, dočekivanje svatova, koktel party, rođendani za decu odrasle.

Gde organizovati zabavu

Na raspolaganju Vam je pet prostora u Beogradu od kojih će jedan sigurno odgovarati Vašim potrebama.

Svi naši prostori su lepo uređeni, veoma atraktivni i na prestižnim lokacijama.

Zabavu možemo organizovati i na Vašoj lokaciji i nećete morati obezbeđivati nikakvu opremu (stolovi, stolice, escajg, posude za zagrevanje hrane, dekoraciju…). Mi ćemo obezbediti sve što je potrebno da Vaša proslava bude zapamćena.

Poklonite poverenje profesionalcima!

Vaš Just catering & events tim.

Grazia magazin obeležava 10 godina uspešnog poslovanja

Jun 12, 2016   //   objavio Zoran

U četvrtak je u Beton hali u Promenadi, održana proslava povodJust catering&Grazia!om 10 godina postojanja i uspešnog poslovanja magazina Grazia, magazina namenjenog ženama sa stavom.

Pod sloganom “10 godina laganog Chica” organizovana je gala proslava za 250 zvanica, gde su se našla brojna poznata lica, poslovni partneri, saradnici i prijatelji magaina.

Generalni sponzor događaja je bio Nissan, čiji je automobil bio izložen na terasi prelepe Promenade, dok se Just catering tim potrudio za kompletnu organizaciju događaja, koja je počela u ranim juarnjim časovima kako bismo spremni dočekali kako naše drage domaćine, tako i goste.

Svi prisutni su mogli uživati u fantastičnim ukusima koje smo priremili sa puno pažnje, umeća i ljubavi.

Deo atmosfere, koliko je to moguće dočarati fotografijama, smo već podelili sa vama na našem facebook profilu…

Svečano otvaranje DrOetker fabrike

May 19, 2016   //   objavio Zoran

Ketering, catering, poslovna proslava, just cateringDanas je svečano otvorena nova DrOetker fabrika koja se nalazi u Šimanovcima i zapošljavaće 192 radnika.

Svečanom otvaranju su prisustvovali premijer republike Srbije Aleksandar Vučić, ministar privrede, članovi Upravnog odbora Nemačko-srpsko privrednog udruženja…

Just Catering timu je pripala čast da organizije ketering za 150 VIP zvanica iz sveta diplomatije. Ceo događaj je propraćen uz veliku medijsku pažnju.

Ketering priprema je počela u 7 časova a sam koktel je bio zakazan za 12h kada je već kompletno posluženje bilo servirano i spremno za doček gostiju.

 

  1. maj

JUST CATERING BEOGRAD i PRICA & PARTNERS

Oct 15, 2012   //   objavio Zoran

PRICA & PARTNERS

JUST CATERING-IGRAONICA OKEAN

Oct 15, 2012   //   objavio Zoran

IGRAONICA OKEAN

Svedski sto koji je postavio Just Catering u decijoj igraonici OKEAN

SVEDSKI STO-IGRAONICA DZUNGLA

Oct 15, 2012   //   objavio Zoran

IGRAONICA DZUNGLA

Svedski sto koji je postavio JUST CATERING-pj SIMPLY u decijoj igraonici DZUNGLA

 

Ketering Beograd Simply-B92

May 23, 2012   //   objavio Zoran

B92Ketering Beograd Simply ponovo je spremio bogat švedski sto za posluženje zaposlenih i RDP B92 povodom rođendana “devedesetdvojke”

Ketering Beograd Simply-Coca Cola

May 23, 2012   //   objavio Zoran

Coca ColaCoca Cola

Simply Catering je spremio slane zalogaje servirane na švedskom stolu na žurci koja je održana u klubu “Beograd Promet” za zaposlene iz Koka-kole koji su učestvovali u podizanju brenda i prodaje “Coca-Cola Zero“.

Ketering Beograd Simply-Sindikat uprave Srbije

Mar 31, 2012   //   objavio Zoran

Ketering Beograd Simply je organizovao koktel na seminaru “Socijalni dijalog U Srbiji” koji je održan u zgradi Sindikata uprave Srbije.

Ketering Beograd Simply-B92

Mar 23, 2012   //   objavio Zoran

B92

RDP B92 je u saradnji sa Simply keteringom Beograd organizovao proslavu povodom uvođenja nove programske šeme.

Strana:12»

VESTI Categories

FACEBOOK