-->

USLUGE

KETERING

Pre dvanaest godina smo odlučili da vam ponudimo ketering ali na potpuno drugačiji način. Tada nismo bili sigurni kako će naša budućnost izgledati i da li ćete vi prihvatiti novine koje smo spremili da vam ponudimo. Pristupili smo pripremi i serviranju hrane na jedan inovativan i kreativan način i danas smo potpuno sigurni da smo uspeli a najveći dokaz su naši zadovoljni klijenti.

Ketering predstavlja ugostiteljsku delatnost koja se bavi pripremom, serviranjem i dekorisanjem hrane. Just ketering tim vam može ponuditi posluženje, kako za manje proslave koje broje svega desetak osoba tako i za proslave koje mogu brojati čak i do 2000 osoba.

Želite da priredite veličansven događaj?

Obećavamo da ćemo od vašeg događaja napraviti događaj koji će se dugo pamtiti i o kom će se dugo pričati.

POSLOVNE PREZENTACIJE

JUST CATERING raspolaže sa prelepim prostorom u Beogradu (event centar PROMENADA) ambijentalno i tehnički opremljen za organizovanje najrazličitijih skupova i manifestacija. To je multifunkcijonalni objekt koji raspolažu sa najsavremenijom audio-vizuelnom tehničkom opremom i parkingom za sve posetioce. Sale su idealne za manje sastanke, team-bildinge, sekcije, konferencije za štampu… i uz raznovrsnu ponudu hrane i pića koja vam je na raspolaganju sa najboljom uslugom prilagodićemo se vašim potrebama.

SVADBE

Naša ketering služba sadrži sve potrebne elemente koji podrazumevaju kompletno organizovanje svadbe i venčanja. Na vama je da izaberete ili predložite vaš meni, a mi smo spremni da izadjemo u susret svim vašim željama. Naša kuhinja sa istančanim izborom internacionalnih specijaliteta i zajednička kreativnost u spajanju različitih ukusa hrane, odlična vinska lista omogući će da vaše venčanje bude autentično i nezaboravno. Celu brigu o posluženju i organizaciji prepustite nama i prepustite se uživanju.

PRIVATNE PROSLAVE

Za bilo koju od vasih proslava (svadba, slava, rodjendan…) mozemo vam spremiti i dostaviti bilo koju vrstu hrane, tradicijonalnu ili modernu, dekorisanu i spremljenu u nasem posudju.

ŽURKE

Ako zelite da organizujete zurku obratite nam se imamo potrebno ozvucenje, rasvetu, uniformisano osoblje-konobare, sankere, hostese, barmene, obezbedjenje, inventar-case, stolove, stolice, sank…

DOSTAVA HRANE-PAKET OBROKA

Vec snabdevamo velike firme kao sto su “rdp B92”, “Jugohemija”, “Pharma Swiss”, “Hp”, “Acer Srbija”… Obroci se dostavljaju u adekvatnoj nepovratnoj  transportnoj ambalazi   sa priborom, salvetom, kesicom so i biber, hlebom upakovani u adekvatnu natron kesu.

DEKORACIJA

Ako vam je potrebna dekoracija prostora, stolova, cvetni arnzmani… pozvite nas, vasi gosti bice ocarani stilom i elegancijom prostora u kome se nalaze.

FACEBOOK