-->

PROMENADA

Promenada Event Centar – Beton Hala, Beograd

Sve informacije i rezervacije na: 063/329-111, 062/214-933

Promenada, ekskluzivni event centar, modernog enterijera, sa fantastičnim pogledom na reku i najlepši zalazak sunca u gradu, smeštena je na prestižnoj lokaciji u Beogradskoj beton hali na Savskom pristaništu u Karađorđevoj ulici.

Zašto baš Promenada?Ketering, catering, just catering, promenada

Prostor objedinjuje arhitektonsku svedenost, neutralnog minimalističkog stila, sa mogućnošću manipulacije enterijerom u zavisnosti od prirode Vašeg događaja. Sa svojih 700 m2, Promenada može ugostiti od nekoliko desetina do više stotina ljudi. Na raspolaganju su Vam bašta i parking sa kapacitetom od nekoliko stotina vozila.

Promenada raspolaže rasvetom i ozvučenjem koji su napravljeni po poslednjim svetskim standardima i zadovoljavaju potrebe svih vrsta manifestacija. Fantastičan audio sistem su posebno za Promenadu, odnosno za Vas, projektovali audio-inženjeri, vodeći računa da se sve frekvencije čujnog opsega čuju glasno i jasno, a da ne smetaju govoru posetilaca ili da smetaju ukoliko Vi tako želite.

Ukoliko palnirate događaj a niste sigurni kakav ketering je prikladan za vrstu manifestacije koju ste planirali, prepustite sve nama a Vi se opustite.

Ne verujete nam?

Pogledajte našu galeriju putem linka http://www.cateringsimply.com/galerija/

Ketering, catering, just catering, promenada

Promenada…Vi zamislite, a mi ćemo Vam organizovati

Želite da organizujete privatnu ili poslovnu proslavu? Pravo mesto za vas je Promenada!

Venčanje, rođendan, korporativni događaji, modne revije, najrazličitije zabavne, kulturne, javne manifestacije…

Vi zamislite proslavu, a mi ćemo je pretvoriti u neponovljiv doživljaj koji će se pamtiti i o kom će se pričati.

Usudite se da Vaš događaj bude drugačiji i Promenada će Vam to omogućiti…

Ketering, catering, just catering, promenada Ketering, catering, just catering 1 promenada promenada51 promenada48 promenada45 promenada44 promenada43 promenada42 promenada41 promenada40 promenada37 promenada35 promenada34 promenada33 promenada32 promenada31 promenada30 promenada29  promenada27 promenada26 promenada24 promenada23 promenada22 promenada21 promenada20 promenada17 promenada15 promenada14 promenada12 promenada11 promenada10 promenada8 promenada7 promenada6

FACEBOOK